15 de juny 2007

De Veronica Mars a Supergirl

Fa uns dies us parlava de la nova versió del còmic de Supergirl que ha editat Planeta deAgostini. La cosina de Superman ha tingut molt poca sort com a personatge, ja que la pel·lícua va ser mediocre i Supergirl va morir als còmics en la coneguda saga Crisis en Tierras Infinitas. Aquesta versió del còmic semblava una nova oportunitat per a la Noia d'Acer, i jo em preguntava si algun dia veuríem alguna nova adaptació al cinema, després de l'èxit d'Smallville i Superman Returns. Doncs bé, ara resulta (i això és tenir olfacte periodístic) que ja han anunciat la incorporació de Supergirl al repartiment de la sèrie que explica les aventures del jove Superman, i que Kara serà el nou personatge de la setena temporada d'Smallville. Encara no se sap quina serà l'actriu que interpretarà la cosina de Clark Kent, però sí que la noia portarà de cap a Lex Luthor, potser s'embolica amb Jimmi Olsen, i tindrà més d'una discussió amb amb el futur Superman. La nova temporada d'Smallville s'emetrà als Estats Units a partir del setembre, amb l'objectiu que Supergirl siga el revulsiu que necessitarà la sèrie en la setena temporada, que és quan les sèries comencen a perdre l'interès de l'audiència. Com llegim al Blog de Fox, per internet ja corren tot tipus d'apostes, i les que més sonen per interpretar Supergirl són dues actrius de sèries que s'han quedat a l'atur, Kristen Bell (Veronica Mars) i Liza Weil (Las chicas Gilmore). Jo aposto per Veronica Mars, de qui he trobat aquesta fotografia presa durant l'estrena de Superman Returns. Una premonició?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com