14 de juny 2007

'La Hora Chanante' se'n va a La 2

Sembla que els directius de TVE estan decidits en donar-li un altre aire a la programació de La 2. Fa uns mesos van dignificar la franja de la nit amb sèries i pel·lícules, i ara s'ha confirmat que un dels millors programes d'humor que es fan al nostre país, La Hora Chanante, donarà el salt al segon canal de la televisió estatal pública. De fet, serà una de les principals apostes de La 2 per al setembre. Amb tot, el programa potser haurà de canviar de nom, per una qüestió de drets d'autor (ara s'emet al canal de pagament Paramount Comedy, i crec que també a Localia), i també perquè no duraria una hora, sinó 30 minuts. De fet, encara que TVE ja ha tancat l'acord amb l'equip de Joaquín Reyes (què gran!), Ernesto Sevilla, Pablo Chapiella i Raúl Cimas, Paramount és la propietària de la marca, i la televisió pública no podria aprofitar la marca Hora Chanante sense assolir abans un acord. Les negociacions també condicionaran que Reyes i companyia puguin aprofitar personatges tan emblemàtics com Boscasecaman, El Payaso, El Gañán, Super Ñoño o Vicentín. Siga com siga, el talent humorístic de Reyes i els seus companys segur que no ens decebrà. Ja estic desitjant veure els falsos doblatges que pot preparar-nos Joaquín Reyes aprofitant el gran arxiu audiovisual de TVE! Perquè us en feu una idea, aquí us deixo un dels meus Restropect favorits. Ens expliquen com s'ha de lligar, un tema que també tractaven en aquest conegut vídeo del Gañán.


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com