12 de juny 2007

'Civil war' arriba a Tortosa

L'altre dia, a propòsit de la meua entrada sobre el llançament de la saga Civil War , Brian em preguntava sobre els llocs de Tortosa en què es poden comprar bons còmics, i en concret els números d'aquesta nova col·lecció de la Marvel. Per tant, us comento que avui mateix he pogut trobar exemplars del primer número de Civil War en dos establiments diferents de la nostra ciutat, i més concretament a l'estanc de Viladrich i a l'estanc Foc i Fum, de la plaça d'Alfons XII. De fet, l'altre dia li comentava a Brian que és una mica complicat comprar bons tebeos a Tortosa, ja que no tenim cap botiga especialitzada en còmics (a Amposta crec que sí que n'hi ha una...). Però tot i així, de vegades és possible trobar coses bones i fins i tot alguna novetat a l'estanc de Viladrich i al quiosc-videoclub del Temple (al costat de l'edifici de la plaça de bous). Abans també es podien trobar bons materials a la benzinera de Quatre Camins i a la llibreria Doble Sis (també a Quatre Camins), però fa temps que no m'hi passo. A més de Civil War, també he trobat el número 18 de Lobezno, que en aquesta ocasió barreja la seua trama amb "el crossover més important de la història de Marvel". Altres còmics que se sumen a la febre de Civil War durant aquest mes de juny són el número 8 d'Spiderman, el número 12 de Los 4 Fantásticos i el número 8 de Factor-X.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com