7 d’abr. 2007

Cuatro recupera 'Millennium', l'altra sèrie del creador d''Expediente X'

El canal privat Cuatro té previst recuperar demà de matinada, a partir de les 2.10 hores (de la nit de diumenge a dilluns), la sensacional sèrie Millennium, que Chris Carter va tirar endavant després de l'èxit d'Expediente X. Fins ara, aquesta sèrie només s'havia pogut veure a la televisió de pagament, a través de Canal+, i tampoc està editada en DVD, tot i que és possible trobar-la a internet. Per tant, si no teniu ganes d'estar-vos fins tan tard mirant la tele, programeu el vídeo... Cuatro emetrà dos episodis de Millennium, l'episodi pilot El francés, en què un home obsessionat amb l'apocalipsi assassina una ballarina d'streap-tease, i també l'estremidor Gehenna, sobre una sinistra fàbrica per a joves. De fet, com en el cas d'Expediente X, van arribar a editar-se les novel·les dels episodis de la sèrie, i fa uns anys vaig poder comprar-me les adaptacions literàries d'aquests dos primers capítols, El francés i Gehenna (com podeu veure a la foto que il·lustra aquesta entrada). Millennium va estrenar-se l'any 1996 amb una gran campanya publicitària, i la cadena Fox va aconseguir una audiència de 46 milions de persones amb el primer capítol, i després una mitjana de 17 milions per episodi. A la sèrie, l'actor Lance Henriksen interpreta Frank Black, un exagent de l'FBI que porta fins a les últimes conseqüències la consigna que tenen els federals per investigar els seus casos: posar-se a la pell del criminal per saber com han actuat i què pensen fer immediatament. La seua capacitat s'apropa als poders paranormals, però l'obsessiona tant, que Black deixa l'FBI per dedicar-se a la seua família. Amb tot, més tard torna a la feina, després de ser reclutat per una organització secreta anomenada Millennium. El seu enllaç és Peter Watts, interpretat per Terry O'Quinn (que després hem pogut veure a Perdidos, encarnant el també enigmàtic John Locke).
La Fox va cancel·lar la sèrie a la tercera temporada, després de 67 episodis. Els seguidors de Millennium no van poder comprovar com es resolien tots els misteris acumulats, i la sèrie va acabar-se abans que arribés el 2000, i que se superessin totes les pors pel canvi de mil·leni. Amb tot, Chris Carter ens va obsequiar amb un esplèndid episodi crossover entre Expediente X i Millennium, en què Mulder i Scully celebraven amb Frank Black el pas a l'any 2000. De fet, Millennium estava considerada la gran sèrie del final de mil·leni. En el cas d'Espanya, Canal+ també va maltractar la sèrie, i els seguidors mai hem pogut veure més enllà de la segona temporada, tot i que va ser una de les grans apostes del canal durant la seua etapa analògica. Ara, Canal+ també té previst reprendre la sèrie, a partir del 13 d'abril, però amb la repetició de la segona temporada, la matinada dels divendres. Haurà arribat el moment per veure, després, la tercera entrega de Millennium? Seran les reposicions, tant a Cuatro com a Canal+, el pas previ a l'edició del pack de la sèrie en DVD?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com