28 de març 2007

'Team América' fot canya a Canal+

El canal de pagament Canal+ estrena aquesta nit a la televisió la pel·lícula Team América, la policía del mundo, una interessant mostra de cinema d'animació de marionetes amb què els creadors de South Park, els genials Trey Parker i Matt Stone, van ironitzar sobre el paper dels Estats Units al món. Amb un humor extremadament àcid i irreverent, Team América explica les aventures d'una força policial internacional, dedicada a mantenir l'estabilitat mundial i combatre el terrorisme. De fet, la història comença quan descobreixen que un dictador, Kim Jong II, està venent armes de destrucció massiva a terroristes, i Team América ha de contratar un actor de Broadway perquè tingui la suficient capacitat interpretativa i pugui infiltrar-se a la xarxa terrorista. D'aquesta manera, els responsables de South Park fan també un retrat molt sarcàstic de la política internacional nord-americana, parodiant les pel·lícules d'acció que els estudis de Hollywood també utilitzen per fer propaganda favorable a la intervenció dels Estats Units en conflictes de l'exterior. D'altra banda, al marge de l'argument, el més interessant és comprovar l'enorme esforç de producció, amb decorats espectaculars (com la recreació de París de la primera escena de la pel·lícula), o la creació de 95 caps mecànics, que podien transformar-se en més de 300 personatges diferents, només canviant-los el maquillatge i els cabells. A més, com ja passa a Southpark, bona part de les veus dels personatges són dels propis creadors, Parker i Stone, que en la versió original parodien fins a l'exegeració actors com Sean Penn, George Clooney, Susan Sarandon, Alec Baldwin, Helen Hunt, Matt Damon, Tim Robbins o Samuel L. Jackson. Team América s'emet a Canal+ a partir de les deu de la nit, però tot seguit també teniu l'escena parisina que obre la pel·lícula...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com