31 de març 2007

'Veronica Mars' m'ha enganxat

Sembla que, una vegada més, la pressió dels fans podria salvar una sèrie de la cancel·lació. L'altre dia llegíem al bloc Vaya Tele! que la sèrie de culte Veronica Mars podrà acabar amb una certa tranquil·litat la seua tercera temporada als Estats Units, i la veritat és que me n'alegro, perquè és un dels meus últims descobriments. Aprofitant que aquesta setmana el canal Cosmopolitan ha reposat la primera temporada des del primer episodi, m'he enganxat a Veronica Mars. De fet, fa un parell de setmanes havien estrenat la segona temporada, els dijous a la nit, però mai he mirat regularment la sèrie, perquè Veronica Mars em coincidia amb diferents sèries els dijous, i ara ho fa ni més ni menys que amb Héroes. Però ara Cosmopolitan està emetent Veronica Mars amb un episodi cada dia, de dilluns a divendres, i si no deixo gravant la sessió de la tarda, veig la repetició dels matins, a partir de les vuit.
Veronica Mars explica la història d'una noia que va deixar de ser una de les més populars de l'institut quan el seu pare, el sheriff, va acusar l'home més ric del poble d'haver matat la seua pròpia filla, Lilly Kane, que a més era la millor amiga de Veronica. A més, el germà de Lilly, Duncan Kane, també era el nòvio de Veronica, que es queda sola i aïllada socialment per l'escàndol que provoca el seu pare quan acusa d'assassinat l'home més poderós de la ciutat. De fet, el pare de Veronica perd la dona i també la feina, i obre un gabinet de detectius privats. Inevitablement, Veronica Mars ajudarà el seu pare a afrontar la nova etapa de la seua vida, però també a resoldre els casos més complicats...
Ara la cadena nord-americana The CW ha confirmat la tornada de Veronica Mars al maig, amb una sèrie que també estava amenaçada de cancel·lació, One Tree Hill. Queda encara per confirmar, però, si Veronica Mars tindrà quarta temporada, tot i que el seu creador, Rob Thomas, ja ha dit que està escrivint els primers capítols, en què Veronica ingressa a l'FBI. Per contra, la mala notícia és per als seguidors de Las chicas Gilmore, ja que els responsables del canal encara no han confirmat una nova temporada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com