25 de març 2007

'Mundo primitivo' desperta a Canal+

Canal+ estrena aquesta tarda, a partir de les 18.10 hores, la sèrie Mundo primitivo, una producció de ciència ficció de la BBC. La productora de la cadena pública britànica ja va desenvolupar unes avançades tècniques de producció digital per a la sèrie documental Caminando con dinasaurios, i en part ara les ha millorat per a aquesta sèrie de ficció que torna a recrear la vida dels animals prehistòrics. No sé si Mundo primitivo és una bona sèrie, però ve avalada per un gran èxit d'audiència a la Gran Bretanya, aconseguint quotes de pantalla del 28% a la cadena privada ITV-1. A primera vista ens pot semblar un plagi de Parc Juràssic, tot i que en realitat tracta d'un zoòleg que descobreix uns forats a la barrera el temps, que permet que criatures d'altres èpoques puguin passejar-se pel món actual. Evidentment, la base científica de Parc Juràssic era molt més sòlida que la de Mundo primitivo, ja que els llangardaixos gegants tornaven a la vida gràcies a la enginyeria genètica. Això dels forats interdimensionals és més difícil de digerir, però què voleu... així és la ciència ficció. Canal+ emetrà avui dos episodis, i també està previst emetre-la en obert, a través de Cuatro.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Osti, què dius!
    A mi sí que em fa il·lusió.
    Ahir vaig descobrir que el dibuixant David Ramírez és de Tortosa, i ara veig el teu missatge, i resulta que Zona Negativa és un dels meus llocs favorits. Si hasta vaig tenir la capçalera amb els ninots un munt de temps, de fons d'escriptori al meu ordinador!
    Estem en contacte,
    Gustau
    :D

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com