23 de març 2007

El Planeta Mos Entenem entra en òrbita

El blocaire Marc Ferreres ens confirma avui l'èxit del programa
Mos entenenem, que emet Ràdio Joventut de Masdenverge, al 96.3 de l'FM, i que ha esdevingut un dels més innovadors i dels que ha assolit un abast regional més important. També un dels més avançats quant a emissions on-line, a través del web de Radio Joventut. Pel que sembla, el programa s'ha convertit en un punt de referència juvenil inesperat, especialment per al públic més jove. De fet, el seu web ja supera les visites que tenen pàgines institucionals com les dels ajuntaments de Tortosa o Amposta. El següent pas dels seus responsables ha estat crear el Planeta Mos Entenem, que gràcies a l'associació Atictes ara ja engloba els webs Mos Entenem, Mosenchufem, Ebrelanparty i Sala Metro. En línies generals, Planeta Mos Entenem pretén ser un nou àmbit de referència en el teixit social i informatiu juvenil de l'Ebre, i anar creixent gràcies a internet. Avui divendres comencen la nova etapa del programa de ràdio, precisament marcada en aquests i altres canvis en el contingut del programa.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com