31 de març 2007

El Neng serà el nou Mortadelo

Acabo de saber una notícia que m'ha deixat glaçat. L'actor català Eduard Soto, conegut per interpretar el famós personatge d'El Neng al show televisiu d'Andreu Buenafuente, serà l'encarregat d'encarnar el nou Mortadelo a la película que dirigirà Miguel Bardem. Com alguns ja sabreu, l'actor que va interpretar Mortadelo a la primera part va ser Benito Pocino, mentre que Pepe Viyuela va donar vida a Filemón. Ara Viyela repetirà com a Filemón, però Mortadelo canviarà la cara per la d'El Neng. No és que m'agradés especialment com Pocino interpretava a Mortadelo, perquè la veritat és que com a actor era bastant justet, i en alguns moments de la pel·lícula no se li entenia el que estava dient... Però crec que és un disbarat mantenir un actor i canviar un altre. També tinc els meus dubtes sobre la solvència de Bardem (La mujer más fea del mundo) com a director, ja que no crec que estiga a l'altura de l'imaginatiu Javier Fesser. En fi, després ens diuen que els lectors de còmic som exigents: és el mínim que podem ser amb notícies com aquesta.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Ja tens raó ja... En tot cas, esperem a vore que'n surt :)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com