9 de febr. 2007

La cervesa del búnker de 'Perdidos'

Ja és possible comprar als supermercats la cervesa que beuen els protagonistes de Perdidos dins del búnquer! Evidentment, això és una broma, encara que em sembla haver vist aquesta marca tan estranya al Lidl de Tortosa... En fi, el bloc Vaya Tele! publica avui una interessant entrada sobre la iniciativa d'un grup de seguidors nord-americans de la sèrie, que es troben totes les setmanes per veure-la i que han decidit donar-li un toc especial a les seues reunions. Així, han afegit a tot el menjar i beguda dels sopars una etiqueta com les que porten enganxades els productes de la Iniciativa Dharma. A la seua pàgina web han deixat un enllaç a un document en PDF, que reprodueix l'etiqueta de la cervesa, però asseguren que podeu personalitzar els productes que vosaltres vulgueu... De fet, a les fotos podreu comprovar que aquests frikis fins i tot han personalitzat les capses de cereals, la coca-cola, la mantega de cacau...
D'altra banda, sembla que l'aturada hivernal de Perdidos (fins ara, la cadena ABC només havia emès els primers sis episodis de la tercera temporada) ha refredat l'interès dels fans per la sèrie, que aquesta setmana ha registrat la seua pitjor audiència als Estats Units. Amb un 14% de quota de pantalla i menys de 15 milions d'espectadors, Perdidos va registrar un milió menys d'espectadors que CSI: Nueva York, la menys exitosa de les versions de la sèrie de forenses.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com