9 de febr. 2007

El canvi en els canals de cinema de Digital+

Entre els abonats a Digital+ que ens movem per la xarxa, i que intercanviem les nostres opinions a través de fòrums de portals com Mundoplus.tv, Websatdigital o Frecuencia digital, hi havia certa expectació perquè se sabia que al febrer podia haver-hi novetats en els canals de cinema de la plataforma de pagament. En un primer moment, va especular-se sobre l'entrada de l'oferta de canals de la productora Teuve, que era una de les grans demandes dels abonats. Però lluny d'això, l'únic que ha fet Digital+ és eliminar els canals Cinemanía i integrar el seu catàleg de pel·lícules i documentals en tres canals de nova creació: Canal+ Acción, Canal+ Comedia i Canal+Decine, que han substituït els canals Canal+Cine 1, Canal+Cine 2 i Canal+Cine 3. Paral·lelament, Digital+ va acordar amb Turner la creació d'un nou canal, TCM Classics, que especialitza una part del catàleg de pel·lícules del canal TCM, i ha anunciat la posada en funcionament a l'abril del canal TNT, dedicat al cinema i les sèries. Els canvis no han satisfet la gran majoria de la gent que opinem en aquests fòrums, i els més indignats han assegurat que havien demanat a Digital+ que els baixessin a paquets més barats. En el meu cas, que sóc abonat al paquet Digital+ Familiar, els canvis no m'han afectat gaire, ja que els únics canals de cinema que tinc oberts són Canal+, Canal+2, Canal+30, canal Hollywood i Dcine Español. A més, també podré veure el nou canal TNT... Però també crec que els abonats a l'opció de cinema han sortit perjudicats, amb el canvi. D'altra banda, per promocionar els canals i vendre millor la nova oferta de cinema, Digital+ ens ha obert tots els canals de cine durant el mes de febrer. Ja us contaré què tal...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com