12 de febr. 2007

'Psych' té garantida una segona temporada

Feia dies que volia escriure de Psych, una sèrie que s'ha pogut veure a través de Cuatro i també pel canal de pagament Calle 13. Cuatro va estrenar-la fa unes setmanes, el 10 de gener, i va aconseguir uns bons resultats d'audiència, ja que el primer capítol de la sèrie va registrar un 9,5% de quota de pantalla i més de 1,7 milions d'espectadors. De fet, el debut de Psych a Cuatro va convertir-se en l'estrena d'una sèrie de ficció més vista de la història del canal, i va igualar l'estrena més competitiva del canal, amb The Closer. La cadena de Sogecable va tancar la primera temporada de la sèrie amb una lleugera caiguda d'audiència, 7,7% de quota de pantalla i 1,5 milions d'espectadors. Unes xifres que ha acabat heretant l'estrena de la tercera temporada d'Anatomía de Grey.
En el meu cas, segueixo Psych a través de Calle 13, que emet la sèrie els diumenges al vespre, just després del capítol de Monk. De fet, Psych és també una nueva serie del creador de Monk, Steve Franks, que també està protagonitzada per un personatge molt carismàtic en una barreja de comèdia amb el món del crim. La sèrie ens explica els casos que resol Shawn Spencer (James Roday), un jove amb una memòria fotogràfica més enllà del normal. Shawn va aconseguir potenciar aquesta habilitat gràcies al seu pare, un oficial de policia que, quan encara era menut, ja l'obligava a fixar-se en els detalls més insignificants. Els episodis comencen amb un flasbhack que ens expliquen algun d'aquests dies d'entrenament amb el seu pare, però el més divertit de la sèrie és la relació de Shawn amb el seu company d'aventures, Gus (Dulé Hill), així com la paròdia que Psych fa d'altres sèries com Numb3rs i Medium. Els bons resultats de la sèrie, que als Estats Units reprèn la seua emissió després de la tradicional aturada hivernal (faltaven 7 episodis de la primera temporada, que finalment tindrà 15 episodis) ha fet que els responsables del canal USA Network hagin confirmat l'emissió d'una segona temporada. Seran 16 episodis més, que el canal per cable començarà a emetre als Estats Units a partir de l'estiu que ve.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com