8 de febr. 2007

Excepcional estrena de la tercera temporada de 'Galáctica, estrella de combate' a Sci Fi

Ahir a la nit vaig poder assistir amb una emoció continguda a la sensacional estrena de la tercera temporada de la sèrie Galáctica, estrella de combate, al canal de pagament Sci Fi (disponible al dial 25 de Digital+ i altres operadors). Com alguns ja sabreu, la sèrie és una actualització molt millorada de la sèrie de ciència ficció que va triomfar durant els primers anys vuitanta, seguint l'estela deixada per la saga d'Star Wars. La clau de l'èxit de la nova versió és el tractament intel·ligent de la ciència ficció més espectacular, amb bons arguments, bona descripció dels sentiments i contradiccions dels personatges, i els millors efectes especials que s'han vist últimament a la televisió. A la tercera temporada s'haurà de resoldre, bàsicament, què passarà amb la tripulació humana que va decidir instal·lar-se en un nou planeta habitable, i que han passat a ser dominats i esclavitzats pels Cylons, després d'una tramposa proposta de pau. I no us explico més, per si voleu començar a veure la sèrie des del principi, ja que s'han editat en DVD la minisèrie i la primera temporada, i també és possible aconseguir-la i seguir-la d'altres maneres no tan lícites...

També podeu llegir la fitxa de Galáctica a Mundoplus.tv.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Genial aquesta sèrie... me l'estic mirant en anglès... que sóc un impacient.
    Trobo que no és leugerament més "madura" que les últimes series ci-fi que havien aparegut. Encara que potser sigi el reflex que la societat també madura, o una il·lusió òptica...
    A destacar les actuacios de Edwar James Olmos (Admiral William Adama) i sobretot de James Callis (Gaius Baltar) (per cert que és l'actor que feia d'amic gai de Bridget Jones!) Si podeu sentir les veus i les interpretacions en anlgès ho entendreu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com