8 de febr. 2007

'Big Love' i els problemes d'una família nord-americana atípica

Una de les sèries revelació d'aquest hivern a Canal+ és la producció Big Love, del prestigiós canal nord-americà HBO. El canal de pagament l'emet els dijous a la nit, just abans de la segona temporada de la sèrie sobre el món de les lesbianes, L. De fet, Big Love també pretèn ser una sèrie agosarada i polèmica, que explora l'evolució de la institució matrimonial a través d'una família atípica, formada per un sol home, tres dones i set fills. L'actor protagonista és Bill Paxton, i el primer episodi de la sèrie va ser dirigit per Rodrigo García, fill de l'escriptor colombià Gabriel García Márquez. De fet, l'ambient de la sèrie recorda molt una de les seues pel·lícules, Cosas que diría con sólo mirarla. Però perquè us feu una idea, a mi Big Love em recorda la pel·lícula El Bosque i Mujeres desesperadas. En primer lloc, perquè ens explica l'adaptació d'una secta tradicionalista nord-americana al món actual, amb un toc de comèdia domèstica i de mala llet. En alguns moments també recorda Twin Peaks. De fet, a Big Love podem veure dos dels actors vinculats al món enrarit de David Lynch: la mare de Laura Palmer, l'actriu Grace Zabriskie, i el sempre enigmàtic Harry Dean Stanton.
Per tenir més informació, podeu consultar la fitxa de Big Love a Mundoplus.tv. També podeu visitar el web de la sèrie al portal de la cadena HBO.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com