15 de febr. 2007

El creador de 'Perdidos' podria adaptar la saga 'La Torre Oscura'

El creador de sèries tan prestigioses com Perdidos i Alias, J.J. Abrams, havia de ser l'encarregat de dirigir la nova pel·lícula de la saga d'Star Trek per a la gran pantalla. Amb tot, sembla que ara s'ha allunyat del projecte, ja que l'escriptor Stephen King, gran seguidor de la sèrie Perdidos, l'hauria convençut perquè faci l'adaptació dels set llibres de la saga literària La Torre Oscura. El bloc Vaya Tele! detalla avui que encara no se sap si La Torre Oscura serà una nova sèrie de televisió o un parell de pel·lícules. La notícia, que segur que posa molt content el meu amic Carlos López, confirma que les productores de Hollywood han trobat un filó important, en l'adaptació de les sagues de fantasia i ciència ficció de més èxit, ja que fa poc també s'ha conegut la imminent translació a la televisió de La era del diamante i Canción de hielo y fuego. Dues sagues que desconec, i per tant no us en puc parlar...

Podeu saber més sobre La Torre Oscura a la Wikipèdia.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Canción de Hielo y Fuego: imprescindible! (i altament addictiva)

    Ara, cal avisar al possible lector que la saga és de les llargues, i que a més a més encara no està acabada (la van traduïnt a poc a poc, tot i que si es vol/pot llegir en anglès sempre vas un o dos volums per endavant)

    A banda de la sèrie que volen fer, també hi ha un bon joc d'estratègia de taula, i fins i tot este joc s'ha portat a partides en línia (és per torns i cada jugador agafa una casa nobiliària diferent).

    Si hagués prou quòrum fins i tot m'atreviria a fer de màster d'una partida...

    :D

    ResponElimina
  2. Després de que fessin "El Señor de los Anillos", si ara fan l'adaptació de "La Torre Oscura", ja sols quedar per fer l'adaptació de "Crónicas de la Dragonlance", i després com deia el Puyal al camp del Madrid, ja hem puc morir.

    Recomano aquesta heptalogia, a tots aquells apassionats de les històries en que t'has de deixar portar per la lògica subrealista del món creat per Stephen King, que se'n surt de les tradicionals històries de terror, per mesclaren un sol món el farwest, amb la època mitjaval i un futur post-apocalíptic, juntament amb el "Hey, Jude" dels Beattles, tot per arribar a trobar la Torre Oscura.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com