16 de febr. 2007

Canal+ estrena 'Crash', 'Truman Capote' i 'Volver' en la setmana prèvia als Oscar

Que no us enganye ningú. Canal+ és encara el millor canal de televisió pel que fa a la seua programació de cine, tot i la política erràtica dels seus propietaris amb la plataforma Digital+. Per comprovar-ho, només cal fer una ullada a la cartellera de cine d'estrena que ens han preparat per a la propera setmana, que en realitat és la setmana prèvia a la gala d'entrega dels premis Oscar. D'entrada, Canal+ estrena aquesta nit la pel·lícula Crash, l'opera prima com a director de Paul Haggis (guionista de la també oscaritzada Million Dollar Baby i de la més recent Cartas desde Iwo Jima, també de Clint Eastwood, que podria ser una de les triomfadores de l'edició d'enguany). Com recordareu, aquesta història coral sobre el racisme va convertir-se en la gran triomfadora dels Oscar del 2006, quan va guanyar tres estatuetes, entre les quals l'Oscar a la millor pel·lícula que va emportar-se imposant-se a les favorites, Brokeback Mountain, Munich i Capote. De fet, la següent cita de Canal+ amb els Oscar serà dilluns, amb l'estrena de Truman Capote, dirigida per Bennett Miller i amb Philip Seymour Hoffman en la pell de l'autor de Desayuno con diamantes o A sangre fría. La seua interpretació va ser tan ajustada a l'original, que el protagonista va rebre l'Oscar al millor actor. Finalment, Canal+ estrenarà divendres que ve, 23 de febrer, la pel·lícula de Pedro Almodóvar amb què Penélope Cruz ha estat nominada com a candidata a l'Oscar a millor actriu, pel seu paper protagonista a Volver. Y només faltaran dos dies perquè comenci la gala, que també es podrà seguir en directe per Canal+, a partir de les 00.30 hores de la matinada de diumenge a dilluns, 26 de febrer.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com