14 de gen. 2007

Nova col·lecció d'anime en DVD als quioscos, amb 'Appleseed' i 'Paranoia Agent'

La distribuïdora Selecta Visión ha posat a la venda als quioscos una nova col·lecció de DVDs d'anime, titulada Manga2. Amb la primera entrega, que costa 9.99 euros, tenim la pel·lícula Applessed, the beginning, un film de Shinji Arakami de l'any 2004, a partir del manga dibuixat per Masamune Shirow, un dels autors més importants de la història de la historieta japonesa. Aplessed combina les tècniques tradicionals de l'animació japonesa en 2-D amb les últimes aplicacions d'animació en 3-D, amb l'objectiu de crear una gran sensació de realisme. La pel·lícula és una història futurista, que ens explica la postguerra entre les persones i els bioroides, un clons artificials que a l'any 2131 ja són la meitat de la població humana. Un superordinador governa la Terra, i els últims supervivents conviuen en una pau idíl·lica, que només és una aparença... En realitat, un grup de terroristes humans lluiten per tornar al poder, i combaten les forces Eswat, liderades per una soldat anomenada Deunan Knute i per un ciborg, Briareos.
D'altra banda, amb la primera entrega de la col·lecció tindreu un altre DVD amb els sis primers episodis de la sèrie Paranoia Agent, que vam poder veure fa uns mesos per televisió, gràcies a Cuatro. La sèrie és una creació d'un dels directors japonesos amb més projecció internacional, Satoshi Kon, i combina grans dosis de misteri, drama i acció. De fet, Satoshi Kon ha estat batejat com el David Lynch japonès... A Paranoia Agent ens explica el cas del Shounen bat, un jove patinador que recorre els carrers agredint la gent amb un bat de beisbol. L'anime mostra les peripècies de la policia per localitzar l'agressor, així com els problemes psicològiques dels agredits, que deixen de ser víctimes per convertir-se en visionaris. Finalment, la primera entrega ens ofereix un tercer DVD amb els tràilers de les pel·lícules que completaran la col·lecció, com Escaflowne, Ghost in the shell 2: Innocence, Millenium Actress, Legend of Lemnear o Samurai Shampoo.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com