5 de des. 2006

Rentar sense aigua és possible

A través del bloc Compradiccion he descobert un curiós invent, que sembla extret d'un pel·lícula futurista de ciència ficció. Es tracta d'un nou gadget de neteja, presentat per Electrolux, que renta la roba amb l'acció dels rajos ultravioleta. Així, la roba que acabem de comprar es cobreix amb un producte de nanoneteja que ens permetrà rentar-la en aquesta atractiva rentadora que no necessita aigua, i que està pensada pels reduïts espais del futur (si ara els minipisos són de 30 metres quadrats, en quins pisos hauran de veure els nostres fills o els nostres néts?). De fet, és com un cubell de la roba bruta, no? A mi, la forma de la rentadora KaiwonWAVE em recorda un ou, o potser el wàter d'una nau espacial. Segur que més d'un home del futur, mig adormit, confondrà el wàter amb la rentadora i s'acabarà pixant al damunt de la roba bruta...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Estaria bé posar-ho al aseo. Així quan entres a dutxar-te ja poses la roba i quan surts només has de planxar-la i guardar-la o tornar-te-la a posar!
    A més el dia que cagan et quedes sense paper sempre pots parar lo cul en pompa a la maquineta esta i que te'l rente en ultravioleta... igual dóna gustet i tot!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com