5 de des. 2006

Amaral en català, al tribut a Sopa de Cabra

Ahir vaig autoregalar-me el disc Podré tornar enrere, el tribut a Sopa de Cabra que acaba d'editar Música Global. Al CD hi participen una quinzena de bandes i solistes catalans i d'arreu de l'Estat, com Amaral, Bunbury, Beth, Pereza, Pastora, Sidonie, Shuarma (excantant d'Elefantes), Lax'n'Busto (amb el nou cantant), Gertrudis, Roger Mas, Pedro Javier Hermosilla o Gossos, coincidint amb el cinquè aniversari de la dissolució de la banda liderada per Gerard Quintana. Un dels temes que més m'ha sorprès és la versió que els aragonesos d'Amaral fan de Camins, per mi una de les millors cançons de Sopa de Cabra. Eva Amaral, que per primera vegada ha enregistrat una cançó en català, fa una versió molt emocionant i sorprenent, amb una pronunciació gairebé perfecta. Un altre dels atractius del disc és sentir el duet Pereza, per mi el millor conjunt de rock espanyol del moment, perpetrant una versió de la mítica El sexo (que me hace feliz). Crec que ja era hora que algú pensés en fer un disc de tribut a Sopa de Cabra, que amb motiu de l'homenatge s'han tornat a reunir per enregistrar una cançó inèdita, Seguirem somiant. Per cert, i sense deixa de parlar de Sopa de Cabra: la revista Enderrock inclou un regal exclusiu pels seus lectors, aquest mes de desembre. Amb el número 134 de la revista trobareu encartat el CD + DVD El llarg viatge. Un treball enregistrat a la també desapareguda sala L’Espai de Barcelona, que recull el mític directe que van oferir els Sopa de Cabra uns mesos abans d’acomiadar-se dels escenaris. Es tracta d'un disc que ja és immortal, amb el concert acústic, tots els videoclips de Sopa de Cabra i tres reportatges sobre la banda. Molt recomanable...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com