22 de des. 2006

Orgasme massiu per la pau

Avui és el millor dia per tenir un orgasme, perquè serà per una bona causa. Els impulsors de la iniciativa Global Orgasm han tingut la brillant idea de reclamar la pau mundial "a través de la més gran onada d'energia humana possible, amb un orgasme sincronitzat". L'altra opció era fer meditacions i oracions en massa, una alternativa que (com a mínim) era més avorrida. La data escollida ha estat avui, 22 de desembre, que és el dia del Solstici d'Hivern. Els responsables d'aquest projecte, que radicalitza el missatge Fes l'amor i no la guerra, són els pacifistes Donna Sheehan i Paul Reffell, fundadors de l'organització antibèl·lica Baring Witness (www.baringwitness.org). El seu objectiu, segons pot consultar-se al web www.globalorgasm.org, és que els participants concentrin tots els seus pensaments en un sentiment de pau, durant l'orgasme i després de l'acte sexual. Els organitzadors també asseguren que l'energia positiva generada durant els orgasmes ajudaria a reduir els "perillosos nivells actuals d'agressivitat i violència" que hi ha arreu del planeta. De fet, l'acte està "especialment convocat en aquells països amb armes de destrucció massiva".

Per saber més:
-Veieu aquí el vídeo introductori de Global Orgasm
-Bloc dels organitzadors de la convocatòria pacifista

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com