21 de des. 2006

Els periodistes volen fer preguntes a la conferència anual de l'alcalde de Barcelona

El Col.legi de Periodistes de Catalunya ha informat, a través d'una nota de premsa, que ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona que aquest any la conferència anual de l’alcalde, Jordi Hereu, sobre la ciutat inclogui, també, la possibilitat de què els professionals de la informació puguin formular preguntes. La junta del Col.legi de Periodistes reivindica que els representants de les institucions no es limitin a fer els seus parlaments y acceptin les preguntes dels periodistes. El Col.legi ha demanat a Hereu que accepti aquesta pràctica després de la conferència que pronunciarà, el proper 9 de gener, sota el títol "Projecte Barcelona". En tot cas, la fórmula que es trobi per plantejar les preguntes ha d’estar oberta a qualsevol dels periodistes que assisteixin a la conferència.
Aquesta conferència segueix la tradició de les intervencions dels alcaldes de Barcelona en el Col.legi de Periodistes de Catalunya. Tanmateix, aquest any l’acte se celebrarà a la seu del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya perquè disposa d’una millor accessibilitat.
El Col.legi de Periodistes està en procés d’eliminar les barreres arquitectòniques i confia que en un any pugui ser totalment accessible per a les persones amb problemes de mobilitat.

Foto: www.barcelona.cat

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com