7 de des. 2006

Internautas TV i la velocitat de connexió

L'altre dia, Manel Zaera ens informava del naixement d'Internautas TV, el nou videoblog que ha posat a la xarxa l'Asociación de Internautas. L'objectiu és explicar diàriament l'actualitat d'Internet, però amb un estil que no millora gaire els estàtics bustos parlants de la televisió de fa trenta anys. De moment, l'única presentadora és una noia que es diu Sara (potser per allò de trencar el mite que a Internet hi ha molt poques dones), que els primers dies anava una mica peix, però que sembla que va agafant més ritme i dinamisme. Per mi, el millor és que el videoblog està disponible en un munt de formats, que es poden descarregar en HD, en format iPod i en molts d'altres, així com veure i compartir a través de You Tube i Google Video. A la notícia d'avui, Sara ens parla de com s'ho fan per robar-nos les claus a través de missatges brossa, però sobretot d'un curiós test de velocitat que, des de la pàgina de l'Asociación de Internautas, ens permet saber quina és la mitjana de la velocitat real de la nostra connexió a Internet. Així, jo tinc contractat 1 mega amb Orange, però el test em diu que avui no passo dels 827 kbps de baixada, i de 251 kbps de pujada.
Aquí teniu el vídeo de la notícia d'avui...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com