2 d’oct. 2006

El nen boig alemany (internet pot fer-nos mal)

Aquí teniu al famós nen boig alemany. Es tracta d'un vídeo que ha provocat una veritable revolució a internet. Aquesta és la versió original amb el subtítol del que el nen boig alemany diu realment. Però hi ha un munt de versions més, en què la gent ha afegit tot tipus d'històries als subtítols: el nen boig és un troll als foros, els nen boig és un seguidor del Real Madrid, el nen boig està en contra del cànon de l'SGAE, el nen boig mirant la final d'Eurovisió, el nen boig té hemorroides, el nen boig està en contra del manga eròtic, el nen boig vol anar al programa de Buenafuente... Si voleu veure un altre vídeo original, en què es pot veure el nen boig alemany en primer pla, cliqueu aquí mateix.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Just anit vaig vore'l al programa de tele5 de zapping!! jeje!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com