20 de set. 2006

El significat (o no?) dels números de Perdidos

Aneu amb compte, perquè tant aquesta entrada com el vídeo us poden revelar detalls importants de l'argument (spoilers) de la sèrie Perdidos. Si us cago la sorpresa i el plaer de veure la sèrie i anar descobrint a poc a poc cadascuna de les peces del puzzle, després no em digueu res... En fi, jo no m'he pogut aguantar a què comenci la tercera temporada pel canal de pagament Fox (pels que us baixeu els capítulos per internet, sapigueu que el canal Fox començarà la seua emissió als Estats Units el proper 3 d'octubre). Així, he caigut en la temptació de veure aquest vídeo que circula per You Tube. Com ja sabeu, una trama molt important a Perdidos són els números 4, 8, 15, 16, 23 i 42 que apareixen contínuament a la sèrie, i que els protagonistes han d'introduir a l'ordinador del búnker cada 108 minuts (la suma dels números), si volen evitar una catàstrofe.
Bé, ara ja sabem què signifiquen els números, gràcies al joc on-line The Lost Experience, que ha tingut ben entretinguts als aficionants nord-americans de Perdidos durant tot l'estiu, a través de pistes i pàgines webs amb misteris creats expressament per al joc d'internet. Segons ens expliquen a Vaya Tele, el vídeo és el resultat d'ajuntar 70 fragments que sortien en una pàgina web, i descobreix el significat dels números. El vídeo, en què apareix un dels responsables de la iniciativa Dharma, està en versió original però ha estat subtitulat a l'espanyol per la gent del web Lostzilla.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com