Segons llegíem ahir a Blogdecine, el molt discutit director de Terminator 3, Jonathan Mostow, serà l'encarregat de portar al cinema les aventures d'un personatge de Marvel Comics, Sub-mariner, que al nostre país va ser conegut amb un altre nom, Namor. El personatge va ser creat per Bill Everett l'any 1939, i ens explica la història d'un jove que descobreix que és descendent d'un gran rei d'Atlantis, i es converteix en una figura clau a l'hora de pacificar el confliecte entre el nostre món i la societat dels que viuen sota les aigües de l'oceà. Namor gairebé sempre s'alia amb la raça humana, perquè els de baix del mar no semblen gaire de fiar... Encara que el director no va tenir bones crítiques per la tercera part de Terminator (pel·lícula que a mi sí que em va agradar...), Mostow tindrà l'ajut d'un guió adaptat per David Self, que ja va escriure per al cine l'adaptació de Camino a la Perdición, i que també està versionant les aventures d' El Capità Amèrica per a la gran pantalla. De moment, no hi ha notícies sobre l'actor que interpretarà Namor, encara que per internet circulen algunes fotografies de l'actor The Rock caracteritzat com el príncep d'Atlantis, que no em fan tremolar. Per cert, alguns fanàtics del còmic ja han advertit que Namor no és ningú, ja que gairebé sempre ha aparegut com a personatge secundari de Los 4 Fantásticos.
Però les notícies no s'acaben aquí, ja que també es prepara una sèrie de televisió amb la rèplica de DC Comics al personatge de Namor, que no va ser altre que Aquaman. Així, els productor d'Smalville ja han confirmat als mitjans l'aparició de l'episodi pilot de la sèrie Aquaman, que si té èxit podria convertir-se en la nova franquícia televisiva de DC Comics. Com dèiem Aquaman va ser la rèplica de DC Comics al personatge Namor, de Marvel, ja que va ser creat dos anys després, el 1941, per Paul Morris i Mort Weisinger. Els orígens d'Aquaman no són tan nobles com els de Namor, o com a mínim no estan tan clars, encara que també estan lligats al regne mític d'Atlantis. A la versió tradicional del còmic, Aquaman era Arthur Curry, fill del cuidador d'un far i d'una marginada d'Atlantis. Però les versions més modernes el presenten com un orfe procedent del regne d'Atlantis, que va ser criat pel cuidador d'un far. En els dos casos, Arthur Curry descobreix els seues poders i jura defensar els oceans i els seus habitants, ja que entre les seues habilitats figuren la possibilitat de comunicar-se telepàticament amb totes les formes marines de vida, respirar sota l'aigua i nedar a grans velocitats. Uns poders que molt sovint han estat objecte de mofa per part dels molts seguidors del còmic.
Com Namor, Aquaman també va ser considerat un superheroi de segona fila, que va aparèxier acompanyant altres personatges més importants i populars. De fet, va ser membre fundador de la Lliga de la Justícia, al costat d'altres com Superman, Batman, Wonder Woman o Green Lantern. De fet, el personatge d'Arthur Curry apareix al costat del jove Clark Kent a l'episodi quart de la cinquena temporada d'Smallville, i ara podria tenir la seua pròpia sèrie.
Per cert, si heu vist les primeres dues temporades de la sèrie El Séquito (Entourage) recordareu que la pel·lícula que el protagonista, Vicent Chase, ha de filmar amb James Cameron també era una adaptació d'Aquaman. Però no us confongueu. El projecte de Cameron per fer una pel·lícula d'Aquaman és ficció dins de la ficció.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.