15 de febr. 2011

Veure 'Pa negre' per internet i de forma legal a Filmin.es

"Pa negre", la pel·lícula d'Agustí Villaronga que també ha arrasat als Goya (amb nou estatuetes que se sumen als 13 premis Gaudí que va guanyar fa un mes), es tornarà a estrenar en més cinemes, després de l'èxit a la gala de diumenge. De fet, serà la segona reestrena de la pel·lícula, ja que es va viure un procés semblant fa algunes setmanes, degut a l'èxit als premis Gaudí i a l'anunci que "Pa negre" optava també a 14 categories dels premis del cinema espanyol. En aquell moment, una trentena de sales, la majoria de fora de Catalunya, van demanar projectar la pel·lícula, i ara la cinta basada en la novel·la d'Emili Teixidor es tornarà a estrenar als cinemes de tot l'Estat, amb unes 100 còpies. "Pa negre" és el gran èxit del cinema català d'enguany, però encara no ha arribat a recaptar ni la meitat dels quatre milions d'euros que va costar la pel·lícula.

A banda, ara ja podem confirmar que "Pan negro" (la traducció correcta del títol hauria de ser "Pan moreno", però aquesta és una altra història) s'estrenarà en la plataforma d'internet Filmin.es a partir del proper 23 de febrer. Filmin.es és un lloc web per veure pel·lícules en streaming de forma absolutament legal, especialitzat en cinema espanyol, independent i d'autor, amb qualitat de DVD. De fet, la indústria independent ja fa temps que ha començat a fer els passos que demanava l'altre dia Álex de la Iglesia, per adaptar-se a la nova realitat del consum de cinema a través de la pantalla de l'ordinador. A més, a Filmin.es també hi ha documentals i curtmetrages. En aquest sentit, els curts són gratuïts, però les pel·lícules són de pagament, amb preus que oscil·len entre els 0,99 euros, els 1,95 i els 2,95 euros. El catàleg de pel·lícules és realment impressionant, i els pagaments es fan a l'acte amb targeta o bé a través del sistema de Pay Pal. A banda, hi ha una tarifa plana des de 10 euros al mes, que permet veure qualsevol pel·lícula, totes les vegades que es vulga, des de l'ordinador, el telèfon mòbil, l'Ipad o la PS3.



Imatge: L'Illa dels llibres

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com