29 d’ag. 2006

Avui, un dels millors episodis d'Anatomía de Grey

Els que ja hem vist completa la segona temporada d'Anatomía de Grey us podem dir que avui el canal Cuatro emetrà un dels millors capítols de la sèrie. L'episodi, que en realitat és doble, es titula Ha llegado el fin del mundo i compta amb la participació estel·lar de l'actriu Cristina Ricci, que interpreta una sanitària en una situació límit. A l'hospital arriba una ambulància amb un home ferit pel tret d'un llançagranades, i Ricci ha de posar la mà a la ferida per evitar que es desagni. Però si mou la mà, la bomba, que encara no ha explotat i està a dins de l'home, podria esclatar... No us explico més perquè és millor que disfruteu de l'episodi per vosaltres mateixos. L'únic problema és que per saber quin és el final de la història haureu d'esperar a la setmana que ve, ja que la segona part de l'episodi s'emetrà el 5 de setembre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com