18 de juny 2006

Warner reeditarà Blade Runner, 25 anys després

Aquesta sí que és una gran notícia. Podrem veure Blade Runner als cinemes, coincidint amb el 25è aniversari de la pel·lícula de Ridley Scott i el seu llançament en un DVD de luxe. De fet, Quinta Dimensión informa que hi haurà dues edicions en DVD del film que va revolucionar la ciència ficció cinematogràfica. Warner Home Video ha adquirit els drets de la pel·lícula i ha anunciat que al setembre la posarà a la venda per un temps limitat (només quatre mesos). Queda clar que l'estratègia és convertir Blade Runner en un dels grans regals del Nadal del 2006. Segons diuen, una de les edicions podria ser el mític director's cut, amb noves imatges i sense la innecessària veu en off del final, tan criticada. Una versió que ja va passar per la gran pantalla en el desè aniversari de Blade Runner, sense gaire èxit, encara que es va vendre bé en VHS. I, de fet, és la versió que circula per l'Emule. Però Warner Home Video també posarà a la venda la final cut, una espècie de versió definitiva de la pel·lícula protagonitzada per Harrison Ford, Rutger Hauer i Edward James Olmos.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com