18 de juny 2006

Els anuncis durant el Mundial són més cruels

Ens trobem en plena efervescència mundialista i com és lògic el futbol també ha irromput a la publicitat. La veritat és que hi ha molts anuncis tan divertits com cruels, i només cal pensar en un dels últims que he vist, aquell de Jugandovoy.com en què diuen "¿Qué te juegas a que le pinchamos las ruedas a Cardeñosa, por fallar el penalti?". I va i l'hi punxen... Un altre del mateix estil és aquell de la cervesa Amstel, en què se'n foten del porter de Malta, John Bonello, el mateix que va encaixar els dotze gols contra la selecció espanyola en el mític partit del 12-1. Però sens dubte, el més cruel de tots és el nou anunci de Renault Kangoo, amb Robert Prosinecki, exjugador del Reial Madrid i del Barça. Els de Renault diuen que volen ajudar Prosinecki en el seu nou negoci, amb la promoció d'un nino anomenat Prosikito que també es lesiona i es desmaia cada vegada que trepitja la gespa. El més bèstia és quan al nino se li despenja una cama, aprentant només un botó, o quan veiem el cor de Prosikito bategant sota la samarreta. Sort encara, que han triat la camiseta del Madrid, a l'hora de fer l'anunci...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. JO VULL UN PROSIKITO! EL NECESSITO!

    :D

    (s'ha de reconèixer que està curradísmim, tot i que és gore gore...)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com