3 de des. 2005

Rescue me. Una gran sèrie de personatges

Acabo de veure per canal Fox (disponible al dial 21 de Digital+ i alguns operadors de cable) la primera temporada de la sèrie Rescue me: Equipo de rescate, que també ha començat a emetre recentment Canal 9. Protagonitzada per Denis Leary, la sèrie es presenta com una crònica del treball d'un parc de bombers de la Nova York post-11S. Leary, que va rebre una nominació com a millor actor als Globus d'Or, interpreta el bomber Tommy Gavin, que té alguns problemes amb l'alcohol i s'acaba de separar de la seua dona perquè és incapaç d'obrir-se i expressar tots els seus sentiments. A més, la relació amb la seua exdona es complica encara més perquè vol marxar a viure fora de la ciutat amb els seus fills i el seu nou company. Però el més greu és que Tommy té l'estranya i molesta capacitat de veure els fantasmes de les persones que no ha pogut salvar dels incendis, o fins i tot dels seus companys morts en acte de servei. De totes maneres, tots els bombers de l'equip estan més o menys igual, ja que han sigut incapaços de superar les tragèdies personals i col·lectives, i això els fa estar molt units, amb un sentit del grup que de vegades sembla tribal, en el millor i en el pitjor sentit de la paraula. Una combinació d'humor negre, sexe, religió, violència, mentides, acció, personatges i drama en una sèrie filmada en el millor dels escenaris urbans per a la ficció: la ciutat de Nova York.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com