30 de nov. 2005

El codi Da Vinci també tindrà videojoc

L'estrena de la versió cinematogràfica del best-seller de Dan Brown, al maig del 2006, anirà acompanyada del llançament al mercat d'un videojoc basat en la pel·lícula que està filmant Ron Howard, amb Tom Hanks com a protagonista. El producte és fruit de la col·laboració entre 2K Games i Sony Pictures, per fer un videojoc per a totes les consoles. Per la seua banda, la versió per a PC encara està en fase de desenvolupament a The Collective, una divisió de Foundation 9 Enttertainment. Com molts ja sabreu, el llibre (que encara no m'he acabat de llegir) parla de les societats religioses secretes i de la bona mà que té l'Opus Dei al Vaticà. Un assassinat al museu del Louvre i unes pistes en unes pintures de Da Vinci deixen al descobert un misteri protegit per més de dos mil anys de cristianisme i Església catòlica.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com