29 de nov. 2005

"Narnia" s'acosta en silenci

Als cinemes ja es pot veure el tràiler de "Las crónicas de Narnia. El león, la bruja y el armario", coincidint amb l'estrena de l'última entrega de les aventures de Harry Potter. Tot i que l'estrena de Narnia està prevista per al cap de setmana del 18 de desembre, ni la productora ni la distribuidora estan fent gaire publicitat de la pel·lícula, tenint en compte que els llibres de C.S. Lewis no són tan coneguts al nostre país com al món anglosaxó. De moment, el primer que van fer va ser retardar l'estrena uns dies, ja que inicialment estava prevista per al 9 de desembre. El director de Narnia és Andrew Adamson, un dels responsables de les dues parts d'Shrek, i va assumir el projecte després que el propietari dels drets cinematogràfics, un magnat ultraconservador, vetés tota una sèrie de realitzadors (un dels últims David Fincher, director de pel·lícules com Seven) perquè no es refiava que sabessin reproduir l'esperit cristià de l'obra. Siga com siga, l'adaptació de l'obra de C.S.Lewis (amic de J.R. Tolkien) promet un desplegament de fantasia i efectes visuals a l'estil de la trilogia de El señor de los anillos, ja que la pel·lícula ha acabat costant uns 120 milions de dòlars, i els trucs han anat a càrrec de la companyia Weta Workshop, la mateixa que va fer els efectes de les pel·lícules de Peter Jackson. Si funciona bé a les taquilles, la productora (Disney) preveu fer fins a sis entregues més de Narnia. Com a mínim, la pel·lícula promet, encara que alguns crítics ja s'han afanyat a lamentar el poc realisme d'alguns personatges creats amb efectes digitals.

Més informació:
Tràiler en espanyol

Lloc oficial de la Narnia en espanyol

Les cròniques de Narnia a la Wikipèdia

Pàgina argentina sobre Narnia

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com