31 de març 2012

'El Padrino' inaugura la graella de Paramount Channel, el nou canal de cine de la TDT


Els bucles promocionals de les últiems setmanes ens feien presagiar que Paramount Channel era un nou canal de la TDT amb molt bona pinta. Finalment, ja ha arribat el dia, i aquest divendres, 30 d'abril, han començat les emissions regulars de Paramount Channel, el nou canal gratuït amb 24 hores íntegrament dedicades al cinema, en la freqüència que antigament ocupava La 10. I la pel·lícula elegida per inaugurar la graella del canal ha estat 'El Padrino' de Francis Ford Coppola, que ja és un clàssic immortal del setè art. A Paramount Channel no podien tenir un millor començament.

La cosa promet. El catàleg de Paramount és un dels més extensos del món, ja que la productora està a punt de celebrar el seu centenari, i al llarg del temps ha anat adquirint diversos estudis. A banda, el canal també es compromet a programar cinema espanyol. Però sobretot, la graella de Paramount Channel combinarà èxits de taquilla, clàssics i algunes de les pel·llícules més guardonades de la història del cinema. Cada dia s'emetran onze pel·lícules, tot reservat l'horari de màxima audiència (22.00 hores) als films més aclamats per la crítica i el públic. En tot, Paramount Channel afirma que emetrà més de 600 títols anuals, que ordenarà a través de nou gèneres diferents: acció, familiar, comèdia, passió-romanç, pel·lícules premiades, drama, crim-misteri, ciència ficció-fantasia i terror. Alguns dels títols que s'emetran en els propers dies seran 'American Beauty', 'Desayuno con diamantes', 'Inteligencia Artificial ',' Atracción fatal ' i ' Elizabethtown '. Però, per la nostra banda, ja recomanem també algunes de les pel·lícules dels propers quatre dies: 'Barbarella', 'Hairspray', 'Exploradores', 'Cazador blanco, corazón negro', 'El espantatiburones', 'Hatari', 'El paciente inglés', 'El tren del infierno', 'Chantaje contra una mujer', 'La vida es bella', 'Ciudadano Kane', 'Runaway. Brigada especial', 'Corre, Lola, corre' i 'Vacaciones en Roma'.

A més, les pel·lícules també s'emeten en versió original i amb subtítols en castellà. L'únic però, de moment, són les interrupcions publicitàries de les pel·lícules, i que el canal no tinga una versió en HD. Potser més endavant, a través de les plataformes de pagament...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com