17 de febr. 2010

'Green Lantern', un altre còmic al cine

Aquí no som gaire conscients de la importància que té Green Lantern en el món del còmic de superherois. Però la realitat és que aquest personatge de DC Comics, creat el 1940 per Bill Finger i Martin Nodell, és un dels més populars als Estats Units. Per això, era una mica estrany que Hollywood no hagués portat encara les aventures dels Llanterna Verda al cinema. Ara mateix està en una fase molt avançada de preproducció la primera pel·lícula amb Green Lantern com a protagonista, dirigida per Martin Campbell , el realitzador neozelandès de les dues pel·lícules d'El Zorro amb Antonio Banderas i també de dues de les últimes de James Bond, les GoldenEye i Casino Royale. El rodatge del film ha de començar el proper mes de març, i l'encarregat d'interpretar Green Lantern serà l'actor canadenc Ryan Reynolds.

Encara no hi ha imatges de la pel·lícula, i per això aquesta fotografia que heu pogut veure, amb Reynolds caracteritzat com a Llanterna Verda, és només un muntatge fet per un fan a internet. En aquest sentit, potser recordareu Reynolds de les pel·lícules Blade: TrinityX-Men Orígenes: Lobezno. Personalment, també us recomano que mireu la comèdia Sólo amigos, una divertida barreja de pel·lícules com Beautiful Girls i Persiguiendo a Amy. Reynolds va estar promès amb la cantant Alanis Morrissette, però actualment està casat amb la també actriu Scarlett Johansson. Però la noia de Green Lantern estarà interpretada per Blake Lively, més coneguda per ser la protagonista de la sèrie Gossip Girl. La darrera incorporació confirmada al repartiment és l'actor Tim Robbins, que interpretarà un membre del Senat dels Estats Units. Encara no han confirmat el nom de l'actor que encarnarà el dolent de la pel·lícula, Siniestro.

D'altra banda, cal destacar que hi ha hagut diversos Green Lantern al llarg de la història. En aquest cas, la veritable identitat del Green Lantern que encarnarà Reynolds serà la del segon Llanterna Verda, Hal Jordan. El més coneguts dels Green Lantern era un pilot de proves que rep un anell de poder i una bateria (llanterna) per part d'un alienígena a punt de morir que es deia Abin Sur.  Quan la seua nau espacial va caure a la Terra, l'extraterrestre va utilitzar el seu anell per localitzar un humà que fos capaç d'ocupar el seu lloc com a Llanterna Verda. Algú que fos "totalment honest i que no tingués por". Hal Jordan, com a Green Lantern, va ser un dels membres de la Lliga de la Justícia d'Amèrica, tot i que en les darreres adaptacions animades de la sèrie es va optar pel Llanterna Verda afroamericà John Stewart.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com