15 de jul. 2008

'Rockefeller 30', maltractada per La Sexta

La cadena privada La Sexta estrena aquesta nit una de les millors comèdies televisives dels últims anys, 30 Rock, més coneguda al nostre país com Rockefeller Plaza. El problema és que no tot és tan bonic com podria ser, ja que La Sexta ha programat Rockefeller Plaza a partir de la 01.20 de la matinada, just després de Buenafuente ha salido un momento. La primera temporada de la sèrie l'hem pogut veure des de l'estiu passat pel canal de pagament Paramount Comedy, que va començar a repetir-la quan va saber-se que La Sexta havia adquirit els drets per a la seua emissió en obert. De fet, Rockefeller Plaza té tots els ingredients per ser una sèrie de culte, ja que mostra en clau d'humor, amb personatges memorables i actors de primer nivell, tot allò que hi ha darrera d'un exitós programa de televisió. Va rebre el suport d'un públic minoritari i de la crítica, aconseguint una segona temporada a la cadena NBC tot i que havia aconseguit uns resultats d'audiència discrets. Alec Baldwin va aconseguir el Globus d'Or al millor actor de comèdia, per la seua interpretació de Jack Donaghy, el nou executiu de la cadena en què s'emet The Girllie Show, el programa de varietats que serveix d'escenari a Rockefeller Plaza. En realitat, Rockefeller Plaza gira al voltant de la guionista Liz Lemon (Tina Fey), en què la mateixa Fey -creadora i productora de la sèrie- recull part de la seua experiència com a guionista del conegut Saturday Night Live. En aquest sentit, 30 Rock té moltes coincidències amb Studio 60, la prestigiosa sèrie creada per Aaron Sorkin també per a l'NBC. Però ara La Sexta maltracta Rockefeller Plaza situant-la més enllà del late-night i amb dos episodis seguits, cosa que vol dir que el segon episodi acabarà cap a dos quarts de tres de la matinada. Si el que volia La Sexta era que ningú mirés aquesta sèrie excepcional, ja ho ha aconseguit...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com