28 d’oct. 2013

'American Horror Story: Asylum' arriba a Cuatro amb un especial per Halloween

La segona entrega de la ficció protagonitzada Jessica Lange s'estrenarà a Cuatro el dia 31 d'octubre al late night, dintre la seva programació especial de Halloween. La temporada completa d''American Horror Story: Asylum' s'emetrà en una marató històric, inèdit en televisió, amb cinc nits consagrades a la que molts ja consideren la millor sèrie de terror dels darrers temps: dimarts 29 d'octubre, dimecres 30, dijous 31, divendres 1 novembre i dissabte 2 de novembre.

La nova temporada se situa en 1964, i explora el grau de seny i alienació de la plantilla i els interns de Briarcliff Manor, un asil que dirigeix ​​amb mà de ferro la mare superiora, la germana Jude, personatge interpretat per Jessica Lange. Actors que van intervenir en la primera temporada de la ficció com Sarah Paulson, Lily Rabe, Evan Peters i Zachary Quinto compartiran protagonisme amb nous noms com Adam Levine, cantant del grup Maroon 5 i 'coach' del programa 'The Voice', i els actors Joseph Fiennes, Chlöe Sevigny, Clea DuVall  i Jenna Dewan.

Una nova història, completament independent de la que relatava la primera temporada de la ficció i amb Jessica Lange com a nexe d'unió, és la que han creat Ryan Murphy i Brad Falchuk (guionistes de 'Glee' , 'Nip / Tuck') en 'American Horror Story: Asylum', on un grup de religiosos catòlics -alguns amb serioses crisis de fe- i experts facultatius dirigeixen un sanatori mental en què assassins, innocents i dements s'enfronten a tèrbols assumptes del passat, múltiples perills i un fosc misteri que amenaça les seves vides.

La seva original i arriscada proposta , la seva fidelitat al gènere de terror i els sorprenents girs argumentals del seu trames han permès a 'American Horror Story', una de les sèries revelació de la temporada passada, revitalitzar el gènere de terror en televisió i captivar l'audiència, a la crítica i als mitjans de comunicació nord-americans. L'esperat capítol inaugural de la segona temporada va ser seguit per una mitjana de 3,8 milions de teleespectadors en la seva emissió a FX , canal de cable que el passat 9 d'octubre va estrenar 'Coven', tercera temporada de la ficció.



About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com