5 de juny 2008

He-man Bohemian Rhapsody i la nova pel·lícula dels Senyors de l'Univers

L'altre dia, buscant a internet el tràiler promocional de la futura pel·lícula de He-man, vaig trobar-me amb un vídeo sensacional. Aprofita els dibuixos animats d'aquella mítica sèrie dels anys 80 per fer un divertit homenatge de Bohemian Rhapsody, la cançó immortal de Queen. Com alguns recordareu, He-man va ser una sèrie de dibuixos animats, produïda per Filmation l'any 1983 i basada en un còmic [mireu aquí la capçalera en espanyol], que inevitablement va anar acompanyada d'una línia de joguines de molt d'èxit [mireu aquí l'anunci de televisió, amb la veu de Constantino Romero]. L'any 1987 ja es va fer una pel·lícula d'imatge real, Masters del Universo, protagonitzada per Dolph Lundgren, que després de fracassar comercialment va marcar el declivi del personatge [mireu aquí el tràiler del film]. He-man era també conegut com a príncep Adam, l'home més poderós de l'univers. Amb la resta de Senyors de l'Univers havia rebut l'encàrrec de protegir el regne d'Eternia i els secrets del castell de Grayskull de les forces del mal, que liderava el diabòlic Skeletor.
Tot i que en algun moment s'havia parlat de Brad Pitt, sembla que l'encarregat d'interpretar He-man podria ser l'actor i model Jason Lewis, a qui vam descobrir a la sèrie Sexo en Nueva York, i actual parella sentimental de l'actriu Jennifer Aniston, la Rachel de Friends i anterior parella de Pitt. Per tant, tota queda a casa... Si les diferents informacions no ens enganyen, el director de la nova pel·lícula basada en el príncep d'Eternia serà el taiwanès John Woo, conegut especialista en el cinema d'acció i responsable de pel·lícules com Cara a cara, Broken Arrow o Misión Imposible II. Com que encara no sabem què pot sortir de tot plegat, ens quedem amb el BoHeman Rhapsody...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

5 COMENTARiS:

  1. TINC el PODER de CALAVERA GRISSA!! jeje!! no me perdia ni un episodi!! i después tenia la tira de ninotets x simular los dibuixos!! A vore quina film surt xq la serie se mereix una molt bona peli!!
    Lo videoclip amb la música de Queen ja fa molt q va x estos móns!! recordo haver-lo vist fa molt de temps!!

    ResponElimina
  2. Jo també espero que la pel·li siga molt millor que la que van fer l'any 87. Encara que recordo que vaig anar a veure-la al cine Montepio i vaig flipar. Ara, vista uns anys després i amb els gustos canviats (fa poc van emetre-la a Sci-Fi), ha perdut molt, la veritat...

    ResponElimina
  3. pos sí, a vore què surt de tot plegat (el fil argumental dóna pel que dóna, a vore què faran...)

    quins records: queen i he-man alhora!

    :D

    ResponElimina
  4. Uo! Genial el vídeo! La peli del Lundgren i companyia feia por! L'Skeletor era xungo de pebrots! :D

    ResponElimina
  5. El que sap poca gent és que l'actor que feia d'Skeletor a la pel·lícula del 87 era Frank Langella, un tio de força prestigi que havia fet molt de teatre i algunes pel·lícules mítiques, com el "Drácula" de John Badham. Suposo que el van triar per la veu, ja que té una veu molt potent.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com