5 de des. 2007

La nova cara de Jesucrist

L'actor anglès Joseph Mawle serà l'encarregat d'interpretar Jesús de Natzaret a la minisèrie titulada The Passion, que la cadena per cable HBO, la britànica BBC i la productora independent Deep Indigo volen estrenar per la Setmana Santa del 2008. El director del projecte és Michael Offer, que ha dirigit episodis de sèries com The Unit o The State Within, mentre que el guionista és Frank Deasy, escriptor entre d'altres de la popular sèrie Principal sospechoso, que va donar fama internacional a l'actriu Helen Mirren. La minisèrie The Passion tindrà cinc episodis, i serà la primera col·laboració entre l'HBO i la BBC després de l'èxit de la sèrie Roma, que ha hagut de finalitzar-se després de dues temporades, per l'alt cost de la producció i l'incendi dels estudis de Cinecittà a la capital italiana. De fet, The Passion s'ha filmat íntegrament al Marroc. Com que la minisèrie s'ha d'emetre per Pasqua, els responsables preveuen que el dramàtic final coincideixi amb el Diumenge de Ressurrecció. A més, segons llegim a Mundoplus, The Passion preveu explicar els últims dies de Jesucrist des de tres punts de vista: el de les autoritats religioses jueves, el de les autoritats romanes i el del cercle íntim de Jesús. En aquest sentit, serà interessant comprovar el paper que li donarà la minisèrie a la figura de Maria Magdalena, que interpretarà l'actriu escocesa Laura Fraser (Destino de caballero, Titus, Vanilla Sky). Tenint en compte la participació de la sempre atrevida HBO, m'espero una Maria Magdalena propera a la de La última tentación de Cristo, però ja veurem si els responsables de The Passion estan disposats a participar en una nova polèmica amb els sectors més radicals del cristianisme.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com