5 de des. 2007

Vocento vol rellançar Net TV i busca continguts de grups com Disney o Universal

El grup Vocento, propietari de l'empresa editora del diari ABC, ha decidit impulsar el seu projecte en televisió digital terrestre (TDT), la cadena Net TV, i en canvi posar la venda el seu 13% de participació a Telecinco. De fet, es tracta d'un canvi de política de Vocento, que fa poc havia rebutjat una oferta de compra de les seues accions de Telecinco, que segons algunes fonts podrien costar uns 580 milions d'euros. La nova junta directiva del grup vol apostar per rellançar l'ABC, incrementar la seua implantació a internet i rellançar Net TV, que ara mateix té una de les ofertes més pobres de la TDT. En canvi, el seu altre canal, Fly Music, és una de les propostes més interessants. De fet, just la setmana passada va saber-se que el nou conseller delegat de Vocento ha sondejat diferents grups audiovisuals nord-americans, amb els que voldria arribara un acord per dotar de nous continguts Net TV. Així, els grups que podrien assolir un acord amb Vocento serien Universal, Disney o bé News Corp., però sense descartar també el grup Venevisión, del milionari veneçolà Gustavo Cisneros. Aquesta seria una estrategia molt semblant a la que va adoptar Veo TV (la televisió d'Unedisa, l'empresa editoria del diari El Mundo), que va arribar a un acord amb la multinacional Sony Corporation per convertir el seu segon canal de TDT en un canal de sèries, SET en Veo. De fet, els concessionaris de les llicències de TDT estan obligats a produir i difondre continguts innovadors, que despertin l'interès dels ciutadans per la transició digital, i és per això que un dels socis de Vocento, Intereconomía, va arribar a denunciar la pobre programació de Net TV. En cas d'arribar a un acord amb Universal, Net TV podria començar a emetre sèries com Crossing Jordan, Héroes, Psych o Monk, per citar-ne només algunes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com