13 de març 2012

Quines novetats ens porta la TDT amb la primavera?

En les properes setmanes hi haurà més canvis a la TDT. Després de l'arribada de Discovery Max -que emet per l'antiga freqüència de Veo TV- i del canal Energy -que completa l'oferta de canals temàtics de Telecinco-, arribaran més novetats a les nostres televisions. Un dels primers canvis el veurem a La Sexta 2, que passarà a ser un canal dedicat exclusivament als documentals i als continguts de no ficció. Fa uns mesos, La Sexta 2 va provar sort amb els docurealities i més endavant amb les telenovel·les sud-americanes, però va acabar apostant per una fórmula mixta, en què també va incloure repeticions d'alguns dels programes de La Sexta. Finalment, després de descartar un canal infantil i de comprovar l'èxit que ha tingut Discovery Max en les seues primeres setmanes, ara intentaran repetir amb els documentals la mateixa fórmula d'èxit que han tingut amb La Sexta 3, dedicat al món del cinema.

De fet, l'altra novetat suposarà una competència directa per a la Sexta 3. El proper mes d'abril -les emissions en proves podrien començar el 23 de març- arribarà Paramount Channel, el nou canal de cinema fruit de l'acord entre Viacom i Vocento, propietària de part de Net TV, que és la concessionària de la llicència de TDT. Paramount Channel es nodrirà de les pel·lícules del catàleg de Paramount, la productora més antiga de Hollywood, i passarà a ocupar la freqüència que l'antic canal La 10 tenia a la TDT.

Finalment, la darrera de les novetats serà molt possiblement l'arribada del Canal Català a la TDT d'àmbit autonòmic, gràcies a un acord amb el Grup Godó. Això suposarà que les emissions del Canal Català, que ara s'ofereixen en cadena a través d'algunes freqüències de la TDT local, es passaran a veure a tot Catalunya en el lloc que fins ara ocupa el canal musical Rac 105. L'objectiu dels propietaris de Canal Català, que llogaran la freqüència al Grup Godó, és acabar fent una espècie d'Intereconomía catalanista i independentista.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. una espècie d'Intereconomía catalanista i independentista.
    OMG!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com