12 de març 2012

'Mistery Nights', novel·la negra recent a la televisió

El misteri i el thriller es donen la mà al canal de pagament TNT a partir d'aquest dilluns, amb el cicle 'Mystery Nights', una sèrie de set pel·lícules produïdes pel canal TNT nord-americà que adapten novel·les dels autors més destacats del gènere, entre els quals figuren Mary Higgins Clark, Patricia Cornwell, Richard North Patterson i Scott Turow.

Cada dilluns, els espectadors del canal gaudiran de la versió cinematogràfica de best-sellers plens de detectius, jutges, investigadors, criminals i misteris per resoldre. La cita és a les 22.15 hores. A la primera d'aquestes pel · lícules, titulada Inocente, li seguiran les cintes Ricochet, Escondida, Testigo silencioso, Buenos días, asesino, Secuestro en Nueva York i El avispero.

En la cinta Inocente, basada en la novel·la d'Scott Turow, el jutge Rusty Sabich, ja sexagenari, és acusat de l'assassinat de la seua dona. Han passat 20 anys des que Rusty es trobés en una situació similar. En aquella ocasió, va quedar absolt de l'homicidi del seu amant, però es va guanyar un enemic per sempre, el fiscal Tommy Molto, que ha esperat tot aquest temps per passar comptes. Molto no està disposat a deixar passar aquesta oportunitat, ara que la defensa Sabich no se sosté.

Basada en la novel·la de Sandra Brown, Ricochet ens mostra com les carreres de dos detectius del departament d'homicidis donen un tomb inesperat quan es veuen immersos en un cas d'assassinat i traïcions en les altes esferes de la societat. Jutges corruptes, crim organitzat i passions es barregen en un intens relat.

A la pel·lícula Escondida, basada en la novel·la de Lisa Gardner, els cossos momificats de sis joves desaparegudes fa anys han estat descoberts en una cambra sota terra d'un hospital per a malalts mentals ja abandonat. La detectiu de la policia de Boston, D.D. Warren, és l'encarregada del cas. En la seua investigació es creua amb Annabelle, una jove que va passar la seua infantesa anant de ciutat en ciutat, canviant de nom, sempre amagant-se. En la seua retorçada infància s'amaga la clau per debloquejar la investigació.

Testigo silencioso de Richard North Patterson, se centra la història en el prestigiós advocat Tony Lord que torna a la seua ciutat natal per encarregar-se de la defensa d'un vell amic, un professor que suposadament ha assassinat  una estudiant de la seua classe. El cas reobre velles ferides ja que, dècades enrere, Tony va ser acusat sense raó d'haver acabat amb la vida del seu amor de joventut.

A la pel·lícula Buenos días, asesino, basada en la novel·la d'April Smith, una agent de l'FBI, de mètodes poc convencionals, segueix la pista d'un segrestador en sèrie que sembra el pànic a l'oest de Los Angeles. Un inesperat canvi en el comportament del criminal marca l'inici del compte enrere per capturar-lo abans que trobe una nova víctima.

Secuestro en Nueva York, de Mary Higgins Clark i Carol Higgins Clark, segueix la detectiu Regan Reilly, qui ajudada per la investigadora afeccionada Alvirah Meegan investiga el segrest del seu pare i el xofer d'aquest, just abans de les festes nadalenques. Comença un compte enrere per trobar tots dos, que es complica per la malaltia de la mare de Regan i el nerviosisme d'uns segrestadors, que pot provocar un desenllaç fatal.

A El avispero, basada en la novel·la de Patricia Cornwell, la tranquil·litat de la ciutat de Charlotte, a Virgínia del Sud, s'ha vist trencada per una sèrie d'assassinats amb patrons comuns: les víctimes són homes de negocis que no viuen a la ciutat i els cadàvers apareixen en cotxes de lloguer aparcats als afores. La cap de la policia Judy Hamner i la seua ajudant Virginia West intentaran resoldre el cas amb la col·laboració d'Andy Brazil, un jove periodista.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com