31 de març 2012

TV3 passa la Setmana Santa amb Louis de Funès

TV3 ofereix aquesta Setmana Santa un cicle de pel·lícules protagonitzades per Louis de Funès, un dels millors còmics francesos de tots els temps amb els seus personatges exagerats, colèrics i aparentment antipàtics. Els films s'emetran de dilluns a dijous a les 15.40 hores. Així, diluns 2 d'abril s'emetrà "Fantomas ", del 1964. Louis de Funès interpreta aquí per primer cop al famós comissari Juve, que intenta demostrar que Fantomes és el veritable culpable d'un terrible crim. El dimarts 3 d'abril és el torn de "La fúria de Fantomas", de 1965. En aquest segon film de la sèrie, en el moment en què condecoren l'inspector Juve per haver derrotat Fantomas, el criminal reapareix espectacularment segrestant un científic, Marchand, que ha inventat un nou armament. La sèrie de Fantomas acabarà dimecres 4 abril amb "Fantomas a Scotland Yard", del 1967.  L'inspector Juve arriba a Escòcia perseguint el seu vell enemic Fantomas, que canvia constantment d'aparença.


El cicle de Louis de Funès es tanca dijous 5 d'abril amb "Òscar, una maleta, dues maletes", també del 1967. Aquí Louis de Funès és Bertrand Barnier, un ric empresari amb una bona vida junt amb la seua família. Tot es veurà trastocat quan el seu home de confiança, Christian Martin,li exigirà un augment de sou amb la intenció de casar-se amb la seua nòvia. El caos arriba quan descobreixen que la novia és Colette, la seua filla.

Després d'una carrera complicada i plena de personatges secundaris, Louis de Funès es va fer mundialment famós quan ja era gairebé un veterà, gràcies a "El gendarme de Saint-Tropez". A partir d'aquell moment, es van succeir els èxits i els mitjans de comunicació de l'època el  van arribar a comparar amb Laurel i Hardy i fins i tot amb Chaplin. El secret del seu humor i del seu èxit van ser un seguit de personatges histriònics, cridaners, antipàtics i hipòcrites, que maltractaven a tothom sense contemplacions. Però amb les seues sortides de to, ganyotes i disfresses, sempre feia riure. Era un còmic total. Encara avui el cinema francès no ha trobat el seu hereu, el seu successo legítim.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com