1 de set. 2011

Dos canals nous per als més menuts, Baby TV i Cartoonito


Dos canals nous per als més menuts de la casa se sumen aquest dijous, 1 de setembre, a l'oferta de Digital+. D'una banda, Fox International Channels incorpora el canal preescolar Baby TV, destinat a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, i que substitueix el canal Baby First en el dial 39 de la plataforma de pagament. A Baby TV, un canal que ja es troba disponible a ONO i Imagenio, tots els continguts són originals i estan pensats especialment per als més menuts amb una finalitat pedagògica. Un dels grans encerts del canal és que planteja la seua programació per franges, amb sèries i produccions de format curt dividides per categories: primers conceptes, natura i animals, música i art, imaginació i creativitat, construint amistat, activitats, endevinalles, cançons i rimes, i l'hora de dormir. Algunes de les sèries d'aquest canal de la Fox per als més petits són 'Tulli', 'Charlie y los números', 'Oliver descubre', 'Pim & Pimba' o 'Las canciones del bebé'.



L'altra novetat al dial de Digital+ també està adreçada als més menuts, un símptoma clar de qui són els nous amos del comandament a distàncies en moltes llars. Es tracta de Cartoonito, destinat als infants d'entre tres i cinc anys, que la companyia Turner ha decidit posar en marxa a Espanya en substitució del canal Boomerang. Per tant, Cartoonito es podrà veure en el dial 36. De fet, ja feia un temps que Boomerang havia deixat d'emetre les sèries d'animació clàssiques que marcaven la primera època del canal, i ara ja només quedaven 'Los Picapiedra' i algun que altre clàssic de la mítica Hanna Barbera, com 'El oso Yogui', 'Pixie y Dixie' i 'Hong Kong Fu', que s'emetien de matinada. La resta eren ja sèries d'animació per als més petits, com 'Los hermanos Koala' o 'Las aventuras de Chuck y sus amigos'. Algunes de les estrenes del canal en aquesta nova etapa són 'Bananas en pijama', 'Jelly Jam' (amb música de Guille Milkyway-La Casa Azul?) o 'My Little Pony'.

 

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com