31 d’ag. 2011

'Els matins' post-Cuní arriba a TV3 el 5 de setembre


La nova temporada televisiva arriba enguany més aviat del que és habitual, potser condicionada per l'avançament de les eleccions espanyoles al 20 de novembre. Televisió de Catalunya ha presentat aquest dimecres la nova etapa d''Els matins' de TV3, la qual començarà el proper dilluns, 5 de setembre, a les 8 en punt del matí. Serà de la mà d'Ariadna Oltra i Helena García Melero, amb la difícil missió de fer oblidar la llarga etapa en què el programa va estar presentat per Josep Cuní, que ara ha marxat a 8TV després de vuit anys. Segons la directora de TV3, Mònica Terribas, "tot canvia per continuar sent líders i referent de l'oferta matinal a Catalunya". Però la realitat és que l'ombra del record de Cuní serà allargada, com a mínim durant els primers mesos.

'Els matins' estrenarà un nou plató i també una imatge totalment renovada. Tanmateix, Terribas ha destacat que "Els matins" continuarà pivotant en la informació i l'entreteniment responsable, i ha destacat la voluntat del programa "de continuar sent el referent informatiu i explicar tant les coses que passen aquí a prop com el que està passant a Líbia". En aquest sentit, penso que el millor hauria estat un canvi de nom del programa, per molt que Oltra i García Melero tinguen el compromís de mantenir l'essència d''Els matins'. Aquest era un programa molt marcat per la figura de Cuní, i trobar un nom interessant per al nou magazín informatiu no hauria de ser gaire complicat. De fet, 'Els matins' era un nom més aviat pobre, gens a l'alçada del programa. En aquesta nova etapa, el periodista Manel Sarrau firma la direcció d''Els matins'. Oltra obrirà el programa amb el pes de la part informativa, on es mantenen l'entrevista i la tertúlia amb nous col·laboradors, mentre que García Melero n'assumirà la segona part del programa, on es prioritzaran els continguts de magazín i temes socials i de denúncia.

Imatge TV3

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com