30 d’ag. 2011

'The Killing', versió americana a Fox Crime i versió original danesa a AXN


És una de les estrenes més esperades d'aquesta nova temporada i ja la tenim aquí. El canal de pagament Fox Crime estrena aquest dijous, 1 de setembre (21.25 hores), els dos primers capítols de la sèrie nord-americana 'The Killing'. La crítica ja ha proclamat que es tracta del millor thriller produït per a la televisió des que David Lynch va revolucionar el món de les sèries amb 'Twin Peaks', a principis de la dècada dels noranta. 'The Killing' ens transporta fins a la humida Seattle, l'escenari perfecte per a la investigació de l'assassinat d'una altra adolescent, que ara ja no és Laura Palmer, sinó Rosie Larsen. 'The Killing' és una producció de la cadena AMC, la qual ja ha demostrat la seua aposta per la qualitat amb sèries com ara 'Mad Men' o 'The Waling Dead', amb guió de Veena Cabreros Sud ('Caso abierto'). Però, en realitat, 'The Killing' és una adaptació i ampliació de la sèrie danesa 'Forbrydelsen', que també podrem veure aquí a partir del 25 d'octubre, gràcies a l'aposta del canal de pagament AXN. El tràiler promocional que ha preparat Fox Crime és impressionant...



Siga com siga, les dues sèries parteixen d'una mateixa història. Una inspectora de policia, a punt d'abandonar el servei perquè canvia de ciutat amb la seua parella i el seu fill, es veu involucrada en el que serà el cas de la seua vida: la desaparició d'una adolescent el cos de la qual es trobarà en el maleter del seu cotxe. Així, el crim l'obligarà a canviar els plans del trasllat. Cadascun dels 13 episodis de 'The Killing' està concebut com un pas endavant en la investigació. Quant a la sèrie original danesa, cal assenyalar que 'Forbrydelsen' té dues temporades més, tot i que la tercera encara ha d'estrenar-se a Dinamarca.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com