16 de juny 2011

El Col·legi de Periodistes denuncia les agressions dels 'indignats' a la premsa


El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha denunciat aquesta tarda, a través d'un comunicat oficial, les agressions patides per periodistes de TV3 i la Sexta, en l’exercici de la seua professió durant els fets d'aquest dimecres al parc de la Ciutadella. Però si fa unes setmanes els periodistes van ser agredits pels Mossos d'Esquadra durant l'intent de desallotjament de la plaça Catalunya, en aquest cas han estat alguns membres dels ‘indignats’ els que volien impedir el lliure accés de la premsa al Parlament. "El Col·legi, a més d’expressar el seu ferm suport als parlamentaris catalans, vol recordar que periodistes i fotoperiodistes treballen per garantir el dret fonamental de la ciutadania a rebre una informació lliure", ha assenyalat. D'altra banda, el Col·legi s’ha de felicitar per les paraules del conseller d'Interor, Felip Puig, quan ha afirmat que el periodistes "fan molt bé la seva feina". Amb tot, el Col·legi ha remarcat que no comparteix les seves noves crítiques de Puig als mitjans de comunicació, al voltant de la informació que van oferir en les hores prèvies als incidents.

Imatge: E-Notícies

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com