8 de febr. 2011

'Estrella Merengue, beber para olvidar', #quetenim

Una vegada més ha tornat a passar, i la paròdia és molt millor que l'original. L'anunci pretensiós i de vergonya aliena que ha fet Estrella Damm amb l'actor Quim Gutiérrez i el grup Els Amics de les Arts, titulat #quetenim, ha estat millorat aquí gràcies a una paròdia amb la versió 'merengue' de l'espot. L'anuncia original ha molestat la gent de les comarques de Lleida, i la gent de l'Ebre també podríem dir que els pastissets, la clotxa i la baldana són tan bons com els calçots, la llonganissa de Vic o el trinxat; que els llagostins de la Ràpita no tenen res a envejar a les anxoves de l'Escala, i que les bandes de música són cultura i fan la mateixa pinya que els castellers. En canvi, la paròdia del #quetenim no ofèn cap territori català, busca l'enemic exterior i només podria emprenyar els seguidors del Reial Madrid: "Estrella Merengue, beber para olvidar", diu l'eslògan de l'anunci.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com