5 de febr. 2011

El naixement del canal Esport3 porta canvis al 33

Aquest dissabte comencen les emissions regulars d'Esport3, el nou canal temàtic de Televisió de Catalunya. Després d'uns mesos d'emissió en període de proves en el segon múltiplex de TV3 a la TDT, Esport3 estrenarà la programació regular a partir de les 21.45 hores, en directe i des de la gespa del Camp Nou, amb la transmissió del partit entre el Barça i l'Atlètic de Madrid. En aquest sentit, el naixement del nou Esport3 suposarà la transformació del 33 en un canal dedicat exclusivament al coneixement, la divulgació i la cultura. Per tant, tant els afeccionats als esports com els amants de la ciència i la cultura surten guanyant amb el canvi. Això sí, els que no tinguen adaptada l'antena per poder veure el segon múltiplex de TV3 (a més de l'Esport3 també hi ha els canals TV3 HD i IB3), no podran veure aquells esdeveniments esportius que no siguen transmesos per TV3. L'única solució serà fer-ho a través del web del nou canal, que ja ha estat activat, i on podem veure l'espectacular imatge que ha estat creada per l'estudi novaiorquès CA Square. Un dels espais de l'Esport3 que ha despertat més expectació és el nou programa 'Efectivament' (de dilluns a dijous, a les 23.15), una tertúlia presentada per Lluís Canut. Podeu veure aquest anunci promocional de l'Esport3, en què s'han utilitzat imatges del Delta de l'Ebre...



D'altra banda, la desaparició de les transmissions i els programes esportius de la graella del 33 comportarà canvis importants en la graella d'aquest canal, sobretot en els caps de setmana. Algunes novetats són la segona temporada d''Arròs covat', la nova entrega de 'De prop', i el fet que el programa musical 'Sputnik' es passarà a emetre els diumenges a la nit, a partir de les 23.30 hores. 'Valor afegir' es canvia als dimarts a les 22.30 hores, mentre que 'L'hora del lector' farà la primera emissió els diumenges a les 20.00 hores, i la repetició, els dimarts a les 23.00 hores. Finalment, la cita amb el cinema d'autor serà el dijous a la nit, amb importants estrenes televisives. De fet, la programació del 33 es concep des d'ara com un canal temàtic, on la majoria dels programes tenen una primera emissió i reemissions durant la setmana en diferents franges horàries (matinada, matí, tarda, cap de setmana...). Així, el cinema guanyarà pes en la graella del canal, ja que de dilluns a divendres, de 19.00 a 20.00 hores, hi haurà documentals de cinema (actors, directors, "making of", històries de Hollywood). Els caps de setmana seran eminentment culturals.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Tots sortirem guanyant, sembla. Com afeccionat al cinema i els documentals tindré sort.
    Era clar que els espais "futbolers" d'altres cadenes tindran competència catalana. També ja era hora. Suposo que també re-emetran "Crakovia", que te un lloc humorístic de primer ordre a les TV de Catalunya.
    No és que siguem molts, però, som bons!;-)
    "Pero como puedes decir eso!"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com