11 de gen. 2011

'Misfits' arriben al canal 3XL


Molt millor que 'Herois'. Així és com han definit 'Misfits' tots els que ja han vist aquesta sèrie britànica que dijous a la nit arriba a Catalunya de la mà del canal 3XL. Creada per Howard Ovrman per a la cadena E4, la sèrie es va estrenar a finals del 2009 al Regne Unit i encara no ho havia fet aquí, tot i que l'MTV havia adquirit els drets i tenia previst estrenar-la cap a la primavera. 'Misfits' està protagonitzada per un grup d'adolescents amb problemes de personalitat, de comportament o de delinqüència, i per això ha estat comparada amb 'Skins'. Però la comparació amb 'Herois' arriba perquè els protagonistes de 'Misfits' tenen poders sobrehumans. Amb unes històries basades en els personatges, cada episodi culmina amb un moment de tensió o de suspens, com en les bones sèries. Les dues temporades que ja té la sèrie són de sis episodis cadascuna. Tot seguit, podeu veure el reportatge que han elaborat la gent del 3XL...



Foto: Dale al Stop

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com