27 de des. 2010

Maratons de la sèrie 'The Inbetweeners' al canal 3XL

Una de les millors propostes del renovat canal 3XL és la sèrie britànica 'The Inbetweeners". Si encara no la coneixeu, aprofiteu l'oportunitat que ens brinda Televisió de Catalunya aquests dies, ja que el 30 de desembre i el 6 de gener ha programat dues maratons d'aquesta sèrie sobre les experiències més esbojarrades d'un grup d'adolescents anglesos. De fet, abans d'estrenar la tercera temporada, el 3XL aprofitarà les maratons per emetre els sis episodis de la primera i els sis capítols de la segona temporada de la sèrie britànica i, a més, es podran comentar els capítols a través del Facebook a la pàgina del 3alacarta, amb la presència d'alguns dels presentadors del canal. La primera de les maratons serà aquest dijous a partir de les 22.20 hores. La segona marató serà el 6 de gener, també dijous, a la mateixa hora.



Escrita per Damon Beesley i Iain Morris, la sèrie va ser produïda pel canal de televisió E4. La primera temporada es va començar a emetre el maig del 2008 a través d'aquesta cadena, però al novembre següent ja va passar al seu canal germà Channel 4. El terme Inbetweeners (de l'anglès in between - al mig) fa referència al protagonista, Will, i els seus tres companys de classe Simon, Neil i Jay, que no formen part dels populars de l'escola ni tampoc dels estudiosos. És a dir, es troben en un punt intermig. La serie ha estat nominada dos cops a la categoría de "Millor comèdia de situació" dels premis BAFTA, tant el 2009, com el 2010. En l'edició de 2010 va guanyar el Premi del Públic, l'únic premi escollit per votació dels espectadors.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com